Piškotki

Da bi vam lahko nudili popolno uporabniško izkušnjo, uporabljamo "piškotke" (cookies).
Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Veliki letni horoskop 2013

Zvezdno leto z znanimi Slovenci

Veliki letni horoskop 2013

04.01.2013, Ema Kurent in Marija Šelek | Foto: Maja Slavec

Nekaj namigov za leto 2013 lahko prišepnejo tudi zvezde, če se vanje zazre pravo oko. Za naše bralce je to storila astrologinja Ema Kurent.

Novo leto je tu! Pa kaj, če nas bo trinajstica spremljala do prihodnjega silvestrovega – za nekatere je to prav srečna številka! 

V simboliki nebesnih znamenj se je za najnovejšo številko revije Obrazi, ki je že na prodajnih policah, fotografiralo tudi 12 znanih Slovencev, vsak izmed njih pa je astrologinji postavil eno vprašanje. Ema Kurent pred odgovarjanjem ni videla spremnih besedil. Če se njen odgovor ujema s katero izmed izjav ali načrtov, to samo govori v prid njenemu strokovnemu delu. 

Tokrat vam predstavljamo znamenje kozoroga, vse ostale pa najdete v najnovejši številki revije Obrazi!

KOZOROG

S prvim dnem vašega nebesnega znamenja, zimskim solsticijem, ko je noč najdaljša in dan najkrajši, se začnejo dnevi daljšati. Če bi bil naš koledar uravnan z ritmom narave, bi se novo leto začelo 21. decembra. Tako pa zamuja za celih deset dni. Z zamudo je prišel na svet celo Kristus, mistični prinašalec luči in svetlobe, ki se je menda rodil šele 25. decembra – namesto 21., kot bi se spodobilo. Le astrologi ohranjamo pravo perspektivo in vemo, da se že z 21. decembrom začenjajo rojevati ljudje, ki so nekaj posebnega. Hladnokrvni, resnobni, razmišljujoči, ambiciozni … Pogosto samotarji, ki pa z leti izgubijo precej svoje zadržanosti. Mnogi se prej ali slej znajdejo na vodilnem položaju. (Če so le hodili v šole, seveda.)

Kakšno leto je pred vami? Vsakemu bo prineslo svoje, seveda, toda vaš planetni vladar Saturn, ki se bo vse leto zadrževal v škorpijonu, kaže, da boste mnogi svoje ambicije uveljavljali v skupinah, organizacijah, klubih, društvih ... Med kozorogi je veliko politikov – ali takih, ki bi to radi postali. Morda pa boste to svojo žilico odkrili prav letos!

Videti je tudi, da boste poslovno (na splošno seveda) precej uspešni. In ker je za vas služba najpomembnejša stvar na svetu (ste pač ambiciozni in odgovorni ter nočete biti nikomur v breme), verjamem, da je to pravzaprav vse, kar ste hoteli vedeti. V času, ko služb tako močno primanjkuje, je to seveda malo drzno reči, vendar boste imeli razmeroma dosti možnosti, da službo obdržite – ali jo celo dobite, še zlasti tisti, ki ste rojeni v zadnjem tednu decembra in v prvih dneh januarja.

Vse leto, še zlasti pa v njegovi drugi polovici, ko bo Jupiter prehajal raka, vaše partnersko znamenje, se boste dobro povezovali z drugimi – ne zgolj v skupinah, ampak tudi zasebno. Če ste sami in osamljeni, vam novega partnerja ne bo težko najti! V tem pogledu sta vam zelo naklonjena april in maj, pa tudi jesen (september, oktober in november). Partnersko slogo bo malo težje obdržati le julija in avgusta.

ZLATKO

Zlatko je letos – ojej, zdaj že lani! – izdal nov album in ga poimenoval Plečnikova roža, še pred tem smo ga nekaj nedeljskih večerov lahko gledali v oddaji Misija Evrovizija, sicer pa pravi, da živi vsakdanje družinsko življenje. Dneve mu lepša hči, ki ga vsak dan znova preseneča in je po njegovih besedah čudovita. Zlatko živi za glasbo in ne od nje, vseslovensko vstajo podpira in meni, da protestira že od svojega prvega albuma. Letos ga čaka snemanje petih videospotov in veseli se ustvarjanja. Sicer pozitivni Zlatko je spoznal, da so na vseh področjih življenja lopovi, ki se mastijo s tortami, ljudem pa puščajo drobtinice.

VPRAŠANJE:

Ali bo dedek Mraz prihodnje leto obiskal vse otroke ali spet samo nekatere in koliko časa bo to še trajalo?

ODGOVOR ASTROLOGINJE: Žal lakote na svetu čez leto ali dve ne bo manj, prej več. Tvoje leto 2013 pa bo zelo srečno! Zlasti april in vsa druga polovica leta. Še bolj boš povezovalen in družaben, kot si sicer, povečana priljubljenost in navzočnost v medijih sta ti v tem letu dobesedno »usojeni«. Lahko bi postal pobudnik novega »band aida«, kaj meniš? Talent in karizmo imaš, željo in voljo tudi. Velja?

 

Ostala astrološka znamenja vas že čakajo v najnovejši številki revije Obrazi!Komentarji

Za komentiranje se moraš prijaviti.
RSS Facebook

© 2012 Salomon d.o.o.

Vse pravice pridržane